Muzica

Pentru ca El a facut mari lucruri pentru noi, pentru ca ne-a izbavit de groaza mortii, pentru ca ne-a rascumparat sufletele, aducandu-le de la moarte la viata,pentru ca a daruit totul ca sa ne castige pentru El, pentru promisiunea ca ne va asista tot drumul existentei noastre, pentru bunatatea Lui, pentru dragostea Lui de Tata, pentru ca este un Dumnezeu drept,atotputernic, dar alaturi de cei cu inima zdrobita, pentru ca Se bucura cu oamenii si plange cu ei, pentru toate darurile pe care le trimite in vieile noastre, pentru ca El este Dumnezeu, iar noi suntem lucrarea mainilor Lui, SE CUVINE SA IL LAUDAM!

Iata doar cateva motive pentru care vocile si instrumentele noastre vor sa cante! Dorim ca El sa ne faca tot mai constienti de bogatia darurilor pe care le avem in El si astfel inimile noastre sa strige: “Nu putem tacea! Trebuie sa Iti cantam , pentru ca esti prea frumos!”

Te iubim, Doamne! Primeste sunetul placut al vocilor si al instrumentelor noastre, primeste recunostinta, multumirile, inchinarea si reverenta noastra! Esti de un farmec deosebit, atat de departe de tot ce numim noi “frumos”!  Deschide mantia Cerurilor Tale, sa Te vedem, si gurile noastre, instrumentele noastre SA CANTE, SA STRIGE, SA SE BUCURE  SI SA TE IUBEASCA PRIN FRUMUSETEA LOR!

 

Psalmii 145

1. Te voi inalta, Dumnezeule, Imparatul meu, si voi binecuvanta Numele Tau in veci de veci.

2. In fiecare zi Te voi binecuvanta si voi lauda Numele Tau in veci de veci.

3. Mare este Domnul si foarte vrednic de lauda, si marimea Lui este nepatrunsa.

4. Fiecare neam de om sa laude lucrarile Tale si sa vesteasca ispravile Tale cele mari!

5. Voi spune stralucirea slavita a maretiei Tale si voi canta minunile Tale.

Psalmii 147

1. Laudati pe Domnul! Caci este frumos sa laudam pe Dumnezeul nostru, caci este placut si se cuvine sa-L laudam.