Dragoste în trei acte…

Iată că s-au tras cortinele şi începe cea mai frumoasă piesă de dragoste. Auzisem vorbindu-se despre ea chiar de la protago-nişti, dar trebuia să venim să vedem cu ochii noştri, să fim martori la geneza unei iubiri divine. Am putea afirma că Îl cunoaştem pe Marele Regizor, dar mereu ne surprinde cu fiecare poveste de dragoste. E un izvor nesecat de originali-tate şi creativitate. Nimeni nu poate concura cu El.
Privirea ne este atrasă de decor şi ne minunăm de măiestria cu care a fost creat fiecare detaliu al întâlnirii celor doi pro-tagonişti. Trecutul celor doi şi prezentul se împletesc într-un mod unic, nebănuit de nici unul dintre noi.
Doar inima unui Mare Îndrăgostit poate uni două suflete aflate cândva la mile depărtare unul față de celălalt. Ea, Alina, un rug aprins după părtăşia şi cunoaşterea lui Cristos, după relații profunde cu semenii, investind timp şi dedicare, o inimă luptătoare, slujitoare şi iubitoare. El, Ionel, un suflet tainic, căutător şi slujitor de Dumnezeu, un prieten de încre-dere, o inimă perseverentă şi hotărâtă. Urmărindu-i, ne bucurăm nespus de mult de modul în care cei doi se com-pletează, iar Dumnezeu întăreşte, prin Prezența Sa, unirea lor. Ne plecăm cu reverență înaintea Domnului nostru, surprinşi şi încântați de minunatul sce-nariu cu mireasma de cer, fermecați de dragostea şi bine-cuvântările pe care le toarnă din belşug pe fiecare pagină scrisă din viața lor.
Dragii noştri pri-eteni, Alina şi Ionel, dorim să vă vedem împreună pe această scenă a vieții, iubind şi luptând alături de Cristos, întăriți în credință şi dragoste, în veghere ne-curmată împreună, neobosiți în a sluji Trupul Său, trăind o viață de un miros plăcut Dumnezeului nostru Preasfânt. Domnul să vă fie călăuză şi sprijin în orice moment al vieții, căci doar El poate scrie cel mai frumos şi desăvârşit final al piesei voastre.
Vă îmbrățişăm cu multă căldură şi dragoste,

Simona & Sergiu Antonese

Comentariile sunt închise.